Clubweekend Hellevoetsluis 8-9 september 2018

Op zaterdag 8 september jl. was het al vroeg palaver. Met 15 boten werd onder goede weersomstandigheden naar Hellevoetsluis gevaren.  In het kader van monumentenweekend kon iedereen op eigen wijze cultuur en historie snuiven. Vervolgens vond de scheepsborrel plaats bij ‘de Stuurhut’, het drijvend clubhuis van Marina Hellevoetsluis. We werden hier allerhartelijkst ontvangen door havenmeester Pim en leden. Na een gezellige borrel stond een heerlijk buffet klaar bij Restaurant de Ruyterhuis. De Quiz avond werd afgesloten met een act van Cees waarin ‘het toilet’ een prominente rol kreeg. De volgende dag was er voor de liefhebbers een rondleiding die gegeven werd door de enige, echte Admiraal de Ruyter. Hierna werd gekozen voor het ruime sop …… terug naar ’t Sas.

Beste leden, bedankt voor de gezelligheid!